Om oss & våra partners

”Vi vill göra ditt drömhus till verklighet!”

Vi arbetar vanligtvis på uppdrag av hustillverkare som Rörvikshus och Sköna Hus, men tar också totalentreprenader i uppdrag från kvalitetsmedvetna privatpersoner som söker trygghet, högsta kvalitet och säker hantverksskicklighet rakt igenom hela bygget.

Hambergs Entreprenader arbetar sedan 1994 i totalentreprenad med byggnation av arkitektritade villor, från husgrund till färdigställd villa, inklusive VVS, kakelsättning, el samt målning som självklara delar.

Våra främsta husleverantörer

Rörvikshus är en hustillverkare som satsar på unika och arkitektritade hus som man har möjlighet att anpassa helt till husköparens tankegångar, budget och tomtens möjligheter. Med webbtjänsten ”husguiden” ges köparen en mängd möjligheter att själv välja stil och hustyp utifrån exempel, bilder samt ritningar från andra kunder.

Drömmen om att leva i ett vackert hem är större än någonsin. Sköna Hus bygger med svensk hantverkstradition och har levererat hus ritade av Sveriges ledande och främsta arkitekter. Kvaliteten på material, yta och finish är exceptionellt hög och prisvärd. Filosofin är att bygga hus som är anpassade efter de människor som ska leva i dem, med skräddarsydda lösningar efter husköparens behov och önskemål i minsta detalj.